TRAVİANEASY v2.0 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: TRAVİANEASY v2.0 EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
travian easy ne işe yarar
arkadaşlar travianeasy programı sizin yerinize çalışlır siz emir verirsiniz o kendisi zamanı geldimi yapar
sizin emirleriniz dışında bişey yapmaz travian oyununda liderlik koltuğuna oturmak istiyorsanız kesinlikle boyle bir program kullanmalısınız cunku bütün liderler bu programı kulanıyor her zaman pc başında olmayabilirsiniz ama travianeasy programı her zaman pc başında sizin yerinize calışır
multi hunter tarafından yakalanması imkansızdır cunku sizin yaptığınız işlemlerin aynısı yapar herhangi bir şekilde oyuna script olarak mudahale etmez sadece sizin yerinize tıklama işlemi yapar bunu sizde yaptığnız icin herhangi bir şekilde yasak deildir ve kulanımı serbesttir ...
arkadaşlar travianeasy programı sizin yerinize çalışlır siz emir verirsiniz o kendisi zamanı geldimi yapar
sizin emirleriniz dışında bişey yapmaz travian oyununda liderlik koltuğuna oturmak istiyorsanız kesinlikle boyle bir program kullanmalısınız cunku bütün liderler bu programı kulanıyor her zaman pc başında olmayabilirsiniz ama travianeasy programı her zaman pc başında sizin yerinize calışır
multi hunter tarafından yakalanması imkansızdır cunku sizin yaptığınız işlemlerin aynısı yapar herhangi bir şekilde oyuna script olarak mudahale etmez sadece sizin yerinize tıklama işlemi yapar bunu sizde yaptığnız icin herhangi bir şekilde yasak deildir ve kulanımı serbesttir ...
yeni versiyonu nerden indiriyoruz. hala eski versiyon indirme linki var. eger bu yeni versiyonu server 1 başlamadan bize sunabilirsen lisans almayı gerçekten düşünüyorum. yağma olmaktan bıktım. acil cevap. yeni versiyon ne zaman bizlere sunulcak.
Misafir- Misafir
yeni versiyoun cıkıcak bir iki duzenleme kaldı bu hafta icinde cıkar zaten yenisi cıkınca eskisi iptal olucak zaten ....
sayın admin bunu yabancı severde nası oynayacagız bilgi verebilirmisin...
şoww- Mesaj Sayısı : 18
indirdim ama nereden girecez...
tamam buldum .....yaptım eline saglık admin bey )
deneyelim bakalım...
deneyelim bakalım...
dostum şu kullanım klavuzuna maden olayınıda eklesen çok güzel olur.çok merak ettim olayı.belli aralıklarla bir köyden diğerine hammadde aktarım olayını diğer bir programda da gördüm ama gelişim için hammadde lazım olursa diğer köylerden nakliyat nasıl olcak onu merak ettim.eğer bunuda yaptıysanız bi porgramdan daha fazlası beklenemez zaten:D
merubemh- Mesaj Sayısı : 7
onuda yaptım gonderecem merak etmeyin bu gun yollarım goruntyuu
merakla bekliyoruz
arkadaşım asker üretme, saldırı, bina yükseltme eklenmiş sadece. maden trafiği ile ilgili herhangi bi şey yok...bi de orda köyleri tara die bi secenek var o ne işe yarıyor...
onlar hakkında gerekli videolar hazırlanıyor maden trafiği hakkında ile ilgiili video var bide koylerimi otomatik tara seçeneği eğer saldırı varsa onu ayarlıyor onlar icin bakıyor hammade miktarlarına bakıyor
1 sayfadaki 1 sayfası